11 ene 2019, 13:50

Размисли 

  Poesía
423 0 2

 

Животът и Смъртта брат и сестра са.
Той - белият, тя - черната, уви.
Не можеш да се срещнеш с нея гратис,
но можеш да си свиркаш: : " Се ла ви..."

 

Харесват се , но честичко враждуват
за някакво наследство, за престиж.
Сдобряват се, а всъщност се преструват
на много важни. Ако ги сравниш,

 

така различни са, но си приличат
по своята изящна простота.
И, който брата бели заобича,
с усмивка тръгва с черната сестра.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??