29 sept 2010, 12:48

Размисли за живота и смъртта 

  Poesía » Filosófica
1735 0 6


Размисли за живота и смъртта

 

                                                      на Дора

 


Аз виждам – времето рисува по лицето ми,

следи оставя всеки минал ден;

носталгия се стеле по сърцето ми

за миналите дни и нощи, за миналото мен.

И в погледа ми мъдрост се прокрадва,

а аз съм тъй далеч от мъдростта

и тъй отдавна търся брадва

да отсека на времето реалността...

 

 

Звуча навярно като Шекспиров сонет

и май е време просто да престана –

не ще си върна никой миг отнет –

ще си налея мъжки уиски във буркана.

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??