13 feb 2018, 9:58

Разнородни 

  Poesía » Otra
401 0 0

Ти - камък гранитен,
докосвам те с топли ръце
и топло човешко сърце,
както само човек може,
но ти не можеш ме докосна
с твоя свеж студ,
макар от огън роден.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??