13 февр. 2018 г., 09:58

Разнородни 

  Поэзия » Другая
461 0 0

Ти - камък гранитен,
докосвам те с топли ръце
и топло човешко сърце,
както само човек може,
но ти не можеш ме докосна
с твоя свеж студ,
макар от огън роден.

© Димитър Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??