Минава си животът ден след ден..
И жалко, но оказва се един рефрен.
Прииждат страсти и неволи,
оставят някаква следа,
а отпечатъкът е ясен - изгаснала звезда!
Ще бъда котарака в чизми,
ще бъда даже и деспот,
но пристанът ми някак чезне
във този странен анектод.
Очкавах твоето признание,
уви, превърнах се в разочарование.
Но хайде, има друг живот.
Ще пробвам и ще бъда във възход.
А в тоз, присъдата е ясна -
oказах се...безгласна!
© Eva Filth Todos los derechos reservados