15 jun 2008, 13:37

разочарование 

  Poesía
529 0 1
 

Безизразно лице-

познатата история.

Кървящо сърце -

голямо разочарование.

 

 

Път безкрайно пуст -

предначертана съдба.

Тежък, каменен кръст -

смазана душа.

 

 

Вик далечен -

спряно време.

Пламък вечен -

но не за теб и мене!

 

© Елизабет Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??