5 nov 2015, 10:45

Разправят 

  Poesía » Otra
297 0 5

разправят

приказки разказва 

там някъде една река

не може 

в нея 

тишина да се удави

ни тварска ни човешка

ни в светлината ни в нощта

дали е вярно

разправячите не знаят

ухо не вижда

дланите докосването търсят

чертаят кръгове на въздуха в дъха

очите търсят се и искат

това е то-река

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??