21 may 2007, 12:39

Разпятие 

  Poesía
752 0 7
Пилатски бях измил ръцете си,
но после сам ги омърсих със кал,
за да бъда част от твойте сънища,
от твоя смях или печал.


Ще бъдеш моят сън, разлят на кръста.
Отпивам от ръцете ти, Пилате!!!
Ако е нужно - кална ще възкръсна.
Но ще възкръсна. В името на вятъра!

© Ники Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??