May 21, 2007, 12:39 PM

Разпятие 

  Poetry
751 0 7
Пилатски бях измил ръцете си,
но после сам ги омърсих със кал,
за да бъда част от твойте сънища,
от твоя смях или печал.


Ще бъдеш моят сън, разлят на кръста.
Отпивам от ръцете ти, Пилате!!!
Ако е нужно - кална ще възкръсна.
Но ще възкръсна. В името на вятъра!

© Ники Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??