31 jul 2007, 14:24

Разсъждение 1 

  Poesía
482 0 2
 

Какво би бил животът без смъртта?

Една безформена протяжност -

сладникава, прокисната боза,

която си придава важност.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??