31.07.2007 г., 14:24 ч.

Разсъждение 1 

  Поезия
461 0 2
 

Какво би бил животът без смъртта?

Една безформена протяжност -

сладникава, прокисната боза,

която си придава важност.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??