31 jul 2007, 14:24

Разсъждение 2 

  Poesía
479 0 2
 

Животът е една хронична болест -

капан за недораслата душа.

Редува болката със светла радост.

Лекува я единствено смъртта.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??