31.07.2007 г., 14:24 ч.

Разсъждение 2 

  Поезия
470 0 2
 

Животът е една хронична болест -

капан за недораслата душа.

Редува болката със светла радост.

Лекува я единствено смъртта.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??