4 feb 2007, 0:57

Разсъмна се... 

  Poesía
634 0 18
Разсъмна се и тази сутрин-
красива,бяла и пленителна.
Разсъни очите и озари лицето ми
с докосване ме събуди светлината.

Милваше ме,като,че съм бебе,
а тя беше моя майка.
И запали огънче във мене-
на устните усмивка ми сложи омайна!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??