4.02.2007 г., 0:57 ч.

Разсъмна се... 

  Поезия
635 0 18
Разсъмна се и тази сутрин-
красива,бяла и пленителна.
Разсъни очите и озари лицето ми
с докосване ме събуди светлината.

Милваше ме,като,че съм бебе,
а тя беше моя майка.
И запали огънче във мене-
на устните усмивка ми сложи омайна!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??