21 ene 2017, 7:13  

Реална и измислена, но винаги красива... 

  Poesía » De amor, Verso libre
601 5 9

След сладкото безвремие
ще бъде тишина...
Ще чуваме
сърцата ни
как бият.
В любовното безмълвие,
притихнали,
ще пишем с тебе
приказка.
Два бели гълъба
в небето
ще рисуват
своя
танц на любовта...
Ще се докосват
и отдалечават,
за да се втурнат
пак
един към друг -
щастливи,
както могат
само влюбените
птици!...
А ние
ще им помахаме
с ръка
и ще потънем
в сладкото безвремие...
И зад стъклата
ще почуква
оня дъжд,
от който светли приказки
се раждат...
Ще бъде тишина –
и тайнствена,
и сладостна,
и жива...
Ще бъде
просто
Любовта –
реална
и измислена,
но винаги красива!...

© Роберт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??