Реално
Тяло топло, сила в кръвта
Вени и артерии - карта в този свят
Тялото - отделна реалност
Душа - пропуканата клетка за мечти
Символ - моята вселена
В главата се изражда реалност - сова с крилете на надеждата
Плът в сянка - ден за покаяние!
© Ели Todos los derechos reservados