29.11.2007 г., 20:46 ч.

Реално 

  Поезия
729 0 2

                Реално

 

Тяло топло, сила в кръвта

Вени и артерии - карта в този свят

Тялото - отделна реалност

Душа - пропуканата клетка за мечти

Символ - моята вселена

В главата се изражда реалност - сова с крилете на надеждата

Плът в сянка - ден за покаяние!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много
  • Ах, страшно нестандартни стихове пишеш...супер си!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??