25 may 2017, 23:32

Рефрен 

  Poesía
222 0 0

 

Беше ден, 
после нощ,
с приспивния рефрен
в мене още,
от капки сътворен
на дъждове и прошки...

 

Небето бе размито,
посивяло от тъга
на кръстопътя на очите,
просмукани с вина...
Ах, рефрен – не пита
друга песен бих ли пял...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??