29 may 2012, 12:13

Рекет (Петкови неволи) 

  Poesía » De humor
552 0 5

Моля за справка и по-добро разбиране на историята, да я проследите отначало на

БЛАГОДАРЯ НА НИКОЛАЙ (ringo2) !
 
                     1

Вчера с   нашата съседка,

бивша руса мажоретка,

с поетично име ВЕТКА,

(а освен това бездетка),

дето има мъж моряк,

дето вади супер крак...

Абе, сещате се вие –

с нея правих щуротии:

първо в тъмния килер,

после на широк миндер...

А пък то, да видиш чудо -

другото съседче лудо -

Николайчо – пич, та дрънка –

с една камера отвънка

ни издебнал от балкона

как аз свалям панталона,

после следват кадри как

Веткиният готин крак

рамото ми украсява...

как все по-горещо става...

Та да карам по-накратко:

Николай ми рече: „Братко,

ей сега си сгазил лука,

с комшолука ни дотука,

ако на жена ми днес

не разкажеш, че нощес

с теб сме яли и сме пили

в бара „Трите самовили”.

В случай, че откажеш, брате,

бързо филмчето ще пратя

на съпругата ти Летка...

Тя ще види твойта сметка!

Три пъти се препотих,

няколко бои смених,

най-накрай се съгласих.

Разказ цял изфабрикувах,

даже стилно го римувах,

как със Николайчо мили

яко двамата сме пили

и сме пели до зори.

- Щом не вярваш, провери!

Клех се три пъти дори

и прекръстих се пред Юлка,

Николайчовата булка...

Ники рече ми: -  Мерси,

мъжката ми чест спаси.

Филмчето ще го потулим,

ни видели, нито чули...

 

(следва)

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??