Моля за справка и по-добро разбиране на историята, да я проследите отначало на
Вчера с нашата съседка,
бивша руса мажоретка,
с поетично име ВЕТКА,
(а освен това бездетка),
дето има мъж моряк,
дето вади супер крак...
Абе, сещате се вие –
с нея правих щуротии:
първо в тъмния килер,
после на широк миндер...
А пък то, да видиш чудо -
другото съседче лудо -
Николайчо – пич, та дрънка –
с една камера отвънка
ни издебнал от балкона
как аз свалям панталона,
после следват кадри как
Веткиният готин крак
рамото ми украсява...
как все по-горещо става...
Та да карам по-накратко:
Николай ми рече: „Братко,
ей сега си сгазил лука,
с комшолука ни дотука,
ако на жена ми днес
не разкажеш, че нощес
с теб сме яли и сме пили
в бара „Трите самовили”.
В случай, че откажеш, брате,
бързо филмчето ще пратя
на съпругата ти Летка...
Тя ще види твойта сметка!
Три пъти се препотих,
няколко бои смених,
най-накрай се съгласих.
Разказ цял изфабрикувах,
даже стилно го римувах,
как със Николайчо мили
яко двамата сме пили
и сме пели до зори.
- Щом не вярваш, провери!
Клех се три пъти дори
и прекръстих се пред Юлка,
Николайчовата булка...
Ники рече ми: - Мерси,
мъжката ми чест спаси.
Филмчето ще го потулим,
ни видели, нито чули...
(следва)
© Нина Чилиянска Всички права запазени