6 dic 2006, 16:31

Ревност 

  Poesía
690 1 2
Ти каза ми, че ме ревнуваш,
че в нощите с друг ме сънуваш,
че обичам само него аз
и му шепна с нежен глас:
        Обичам те!

Защо ме ревнуваш, недей!
Любовта с ревност не живей!
Има ли ревност между двама,
знай, че скоро вече любовта я няма.

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??