6.12.2006 г., 16:31 ч.

Ревност 

  Поезия
689 1 2
Ти каза ми, че ме ревнуваш,
че в нощите с друг ме сънуваш,
че обичам само него аз
и му шепна с нежен глас:
        Обичам те!

Защо ме ревнуваш, недей!
Любовта с ревност не живей!
Има ли ревност между двама,
знай, че скоро вече любовта я няма.

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??