9 feb 2008, 13:58

Ревността 

  Poesía » De amor
1451 0 22

Ревнувам те пак.

Не виждам. Не чувам.

Мрак. Страх.

Колко пъти

убих те,

ревност,

със мисли и стих?

Но ти пак възкръсваш.

Защо?

Махни се.

Ти ме убиваш.

Ти ме изпиваш,

оставам празен

и ничий...

Моля те,

иди си...

© Севдалин Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??