17 dic 2016, 16:39

Римувани четири ямба и четири хорея в хайку-рамки 

  Poesía » Filosófica
260 0 2

Ако се следва
пътеводната звезда,
се и напредва...

 

И се напредва,
ако пътеводната
звезда се следва...

 

Ако звездата
пътеводна следва се,
се и напредва...

 

И се напредва,
пътеводната звезда
ако се следва...

...............................................

 

Пътеводната
звезда ако се следва,
и напредва се...

 

И напредва се,
звездата пътеводна
ако следва се...

 

Пътеводната
звезда и ако следва
се, напредва се...

 

Ако следва се
звездата пътеводна,
и напредва се...

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз понякога правя по 4-5 варианта на мои стихове или на преводи. После ми е трудно да реша кой от тях е най най-достоен за публикуване. Ти си намерил решението – публикуваш всичките.
  • Ми, така си е!
Propuestas
: ??:??