7 ago 2006, 20:51

Рисунка... 

  Poesía
593 0 2
Хващам белият лист...
В ръка взимам боите...
Смесвам различни цветове.
Получава се разноцветна палитра.
Рисувам красиви цветя...
Рисувам слънцето горещо...
Рисувам небето синио...
Рисувам мечти...
Оцветявам ги в жълто,зелено,
червено,лилаво и оранжево.
Светлите цветове са ми любими...
Аз нарисувах себе си
и моят живот...
Добавих и теб до сърцето си,
теб моя любов...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??