Рисувам те в стих
Рисувам те в стих.
Защото те има.
В сълза те рисувам.
Боли. От обичане.
Безумно много боли.
Рисувам те в дъх.
В шепи те живея любов.
В огън те рисувам.
В сърцето ми гориш,
вричане мое.
Рисувам те в светлина,
акварелно светеща
капчица нежност,
обич в дланите.
Рисувам желание.
И грях рисувам.
Рисувам те.
В любов те рисувам.
Тогава времето спира.
В стих.
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados