12.09.2013 г., 18:34 ч.

Рисувам те в стих 

  Поезия » Любовна
724 0 4

Рисувам те в стих

 

Рисувам те в стих.

Защото те има.

В сълза те рисувам.

Боли. От обичане.

Безумно много боли.

Рисувам те в дъх.

В шепи те живея любов.

В огън те рисувам.

В сърцето ми гориш,

вричане мое.

Рисувам те в светлина,

акварелно светеща

капчица нежност,

обич в дланите.

Рисувам желание.

И грях рисувам.

Рисувам те.

В любов те рисувам.

Тогава времето спира.

В стих.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??