26 abr 2018, 20:47

Риторичен въпрос 

  Poesía
538 0 0

Риторичен въпрос 
 
Стихът става 
риторичен въпрос, 
когато те събуди 
за да го напишеш. 
Тогава бялото 
на хартията 
и петното от мастило
му дават полет... 

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??