Родното ми село,
сгушено в падинка,
Горочевци се нарича,
на рай прилича.
През него тече
бистра рекичка,
във него има
буйни младежи...
~Написано от мен и милата ми баба през 2005-та година.~
© Румен Величков Todos los derechos reservados