18 may 2009, 8:24

Родопска пролет 

  Poesía » Del paisaje
1556 0 36

 

С цвят на буйна нежност

грее месец май.

Къпе се във свежест

моят роден край.

 

Приливът в зелено

сякаш няма край...

Аромат на вечност

носи месец май.

 

И цъфти Родопа -

кътче дивен рай.

Озарен от обич,

пее месец май...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??