16 feb 2011, 11:28

Рожден ден 

  Poesía » Otra
1192 0 7

Човек се ражда, живее, умира,

оставя след себе си някаква диря,

всичко от семенце малко започва,

посято прилежно на хубава почва...

После избира си своята дата,

на нея с любов си надига главата,

своята глътка въздух поема,

започва своята земна поема...

Тази дата е датата рождена,

тя за всеки човек е свещена.

 

Посвещава се на определен човек. :)

© Дончо Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??