31 ago 2006, 13:56

Рождение 

  Poesía
610 0 3

Задрасках старото си име
Изхвърлих глупави мечти
Отминах цялото си минало
и днес отново се родих

А Болката в мен пулсира
с пулса на изсъхнали сълзи
Родих се,може би,за да убия
това което ти не умъртви..

© Десислава Панчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??