Aug 31, 2006, 1:56 PM

Рождение 

  Poetry
618 0 3

Задрасках старото си име
Изхвърлих глупави мечти
Отминах цялото си минало
и днес отново се родих

А Болката в мен пулсира
с пулса на изсъхнали сълзи
Родих се,може би,за да убия
това което ти не умъртви..

© Десислава Панчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??