26 dic 2018, 18:29

Рождество 1 

  Poesía
216 3 3

Сред шум и веселие странно самотен

стърчи столът смешно край пищната маса.

Търкаля се шеметно бързо животът  –

гирлянди и звън – многоцветна украса.

На празника светъл, навръх пиршеството,

когато сърцата за Господ отворим,

тъй тъжен е столът, разбрал Рождеството.

Той чака си някой... да дойде Отгоре.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??