19 ene 2020, 19:20  

Кученцето Роки 

  Poesía » Para niños
932 1 10

 

Роки има ден рожден,

само че не знае,

скача весело край мен,

все му се играе.

 

Купих му от мола днес

нов костюм червен,

Роки носи го с финес,

като манекен.

 

Първа да го поздрави

мина Жозефина

със сребристи обици

и рокля от коприна.

 

Подари му Рамбо сан

цял пакет гранули,

а пък старият Писан

отстрани се пули.

 

Ех, че стана веселба,

луда вечеринка,

Роки тъй и не разбра,

че стана на годинка.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Моят домашен любимец »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??