21 ene 2007, 16:32

Роля 

  Poesía
551 0 6
Черна и фатална
съм отвън,
но слънце вътре
в мене грее.
Заблуждавам хората
с студен поглед,
но всъщност само
ги предизвиквам.
Всеки ден
различна роля аз
играя, но то е за да
разбера каква съм.
В заблуда ли съм
или в познанство,
гадая, но вървя
напред - това го зная!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??