30 abr 2010, 13:02

Романтично 

  Poesía » De amor
927 0 9

Романтика и синева

от слънцето в едно споени!

 

Безкрайна морска широта

и пъстър свят навред край мене!

 

След бриза морските очи

следят те ревностно!

                                      Въздиша

по теб морето, ала ти

прегръщаш мен...

                                 и мен обичаш!

 

Лек влажен повей – любовта

с ефирни капки ме опива!

 

Как приказен е днес света,

във който ти си тъй щастлива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??