30.04.2010 г., 13:02 ч.

Романтично 

  Поезия » Любовна
926 0 9

Романтика и синева

от слънцето в едно споени!

 

Безкрайна морска широта

и пъстър свят навред край мене!

 

След бриза морските очи

следят те ревностно!

                                      Въздиша

по теб морето, ала ти

прегръщаш мен...

                                 и мен обичаш!

 

Лек влажен повей – любовта

с ефирни капки ме опива!

 

Как приказен е днес света,

във който ти си тъй щастлива!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??