Червена роза на любовта -
ще има ли и за мен красота?
Не, ти си някъде далече
и едва ли ще те видя вече.
Болка в жили струи,
едвам понасям тези тъги.
Плаче тишината, плаче тъмата -
отвътре в сърцето и в душата!
© Георги Todos los derechos reservados