18 дек. 2014 г., 18:11

Роза 2 

  Поэзия » Любовная
321 0 0

Червена роза на любовта -

ще има ли и за мен красота?

Не, ти си някъде далече

и едва ли ще те видя вече.

 

Болка в жили струи,

едвам понасям тези тъги.

Плаче тишината, плаче тъмата -

отвътре в сърцето и в душата!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??