26 jun 2006, 20:28

Роза 

  Poesía
629 0 0

Тази сутрин се събудих,
усетих аромат любим,
аромат изпълнен с толкова надежди
аромата с дъх на твоите коси!

Погледнах в ляво на леглото,
червено цвете в миг съзрях!
И си казах "Колко е красиво",
както е красив мигът във който те видях!

Ти беше там,аз помня
с червена роза във ръка,
нетърпеливо чакаше да дойде,
момичето на твоята мечта!

Ти беше нервен,също помня
поглеждаше през рамо всеки миг,
и питаше се аз къде съм,
къде са моите очи!

След миг обърна се,видя ме,
дойде при мен със поглед мил,
и за миг земята беше само наша,
сякаш ангел в нас се бе вселил!

Всичко беше толкова красиво,
любовта за миг дойде във нашите сърца,
усетих аромат вълшебен,
от цветето на любовта!

И днес споделям с тебе всичко,
със тебе съм щастлива,разбери!
И тази роза винаги ше бъде,
посредник между нашите души!

ОБИЧАМ ТЕ!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??