4 ene 2016, 17:28

Розо 

  Poesía » Filosófica
412 0 0

Когато се усмихваш,

така се изчервяваш,

че утринното слънце

неволно заслепяваш!

 

Но то от тебе никак -

ни йотка не ревнува!

Когато се усмихваш,

то тайничко ликува

 

и двойно тържествува,

и по небето плува -

света да разцелува

и да ти се любува!

 

Усмихвай се, усмихвай!

Цъфти и разцъфтявай!

Взривявай и притихвай!

Споявай и сплотявай!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??