Розово
Под зеленото се открива
Като в изгрев над малко море
Прави пътища пресичат кривите
И отскачат като облаци в небето
Аз съм отново дете
Болно от самота
С празни ръце
Търсещи в огледалото
Аз съм очи
Отразили неправилно свят
Всички от мене се крият
За да се покажат утре пак
Аз съм черно
Сгънало слаби колене
Да можеше някой да погледне
И да се опита да ме прочете
Аз съм свободно
Отвързано
Диво
Стоят от мен далече хората
Страх ги е
От различното
29.08.2007
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados