15 ago 2007, 11:43

Ручей 

  Poesía
650 0 3
Ти, ручей безкраен, защо тъй тъгуваш?
Къде ли си тръгнал по пътя си свой?
И мисли и речи със себе си носиш,
препускаш стремглаво и правиш завой.

Ти ручейче бистро с очи кат мъниста,
пътуваш забързано, нямаш покой.
Какво ли таиш във душата сиротна,
мълчиш и не казваш, приятелю мой?!

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??