19 ago 2015, 11:16  

Ръцете ти 

  Poesía » Erótica
1061 0 0

 

РЪЦЕТЕ ТИ

 

Ръцете ти са нервни...
И вените играят,
и малко са по-черни
при ноктите по края...
Големи са те - мъжки...
Едва ли ще ударят,
по-скоро ще прегръщат
до болка... И ще парят.
Ръцете ти - единствени,
не мога да забравя!
Без дъх мен в тях наистина
ти ме жена направи!
ДТ©

 

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??