Не си ли добре разбран,
не плащай на тъгата дан,
затвори се в себе си сам
и построй в душата си храм.
Изгради си там олтар
и моли се с истинска жар,
украси го с пъстри цветя
от най-уханните на света.
В душата ти ще заблести
ореол от прелестни мечти,
тогаз дай волност на духа
да литне далеч по света.
Ще срещне в широкия си път
самотни души като теб,
всеки по своему е сам
в този прелестен свят неразбран.
© Мадлен Todos los derechos reservados
самотни души като теб,
всеки по своему е сам
в този прелестен свят неразбран.
Права си харесва ми поздрав!