24 may 2006, 21:16

С черен молив...:) 

  Poesía
881 0 7

С черен молив за очи,
върху мокрото стъкло на автобус,
"Обичам те" написах
и дочух отнякъде: "И аз"

Върнете ме във онзи ден,
да изтрия тези тъй безлични думи
и да изрисувам този път със лак:
"Не ме превръщай в спомен, ще се върна пак"

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??