С дъх на рози и канела
стъпвай бавно ти към мен
и преди съдбата теб да е отнела,
бъди мой, бъди за мен!
Усмихвай се тъй нежно - както галиш,
с очи отново ти ме преоткрий,
страст във мене жарко палиш...
слабостите си - пред мен разкрий.
© Бездарна Todos los derechos reservados