26 июл. 2011 г., 18:22

С дъх на рози и канела 

  Поэзия
603 0 0

С дъх на рози и канела

стъпвай бавно ти към мен

и преди съдбата теб да е отнела,

бъди мой, бъди за мен!


Усмихвай се тъй нежно - както галиш,

с очи отново ти ме преоткрий,

страст във мене жарко палиш...

слабостите си - пред мен разкрий.

© Бездарна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??